Morutan Galatasaray : Ozel Morutan Cicaldau Dan Daha Yetenekli Goal Com : Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı.

Morutan Galatasaray : Ozel Morutan Cicaldau Dan Daha Yetenekli Goal Com : Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı.. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti.

Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan.

Morutan Icin Son Dakika Galatasaray Iddiasi Galatasaray Spor Haberleri
Morutan Icin Son Dakika Galatasaray Iddiasi Galatasaray Spor Haberleri from i2.milimaj.com
Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı.

Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta sahası morutan galatasaray'a transfer olursam çok mutlu olurum dedi. Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı.

Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi:

Galatasaray In Gundemindeki Olimpiu Morutan Konusunda Yeni Gelisme
Galatasaray In Gundemindeki Olimpiu Morutan Konusunda Yeni Gelisme from www.cumhuriyet.com.tr
Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Evren göz, galatasaray'ın 3 yeni transferi̇ni̇ yorumladi!

Morutan, çin'de daha yüksek maaşla mı yoksa galatasaray'da mı oynamak istersin sorusuna galatasaray'da oynamak isterim. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Kulüplerin arasındaki pazarlığın sürdüğünü ifade. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde.

Galatasaray In Gundemindeki Olimpiu Morutan Konusunda Yeni Gelisme
Galatasaray In Gundemindeki Olimpiu Morutan Konusunda Yeni Gelisme from www.cumhuriyet.com.tr
Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Echipa lui becali, joc fantastic. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Becali, galatasaray, olimpiu morutan için benden bilgi aldı ifadesini kullandı.

Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti.

Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi. Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Geçen sezon fcsb formasıyla 36 resmi maça. Morutan, takımı steau bükreş'i chindia targovişte ile oynadığı maç sonrası kendisine yönetilen transfer sorusunu cevapladı. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor.